[ENG SUB] 블락비 비범 ✖ 박은영 셰프의 불 맛 가득 ‘짬뽕라면’비범 짬뽕라면 완성
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Writer EBS 최고의 요리비결 Date21-10-19 00:00 Hit39 Comment0Link
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비범 기다리다가 목 빠진 BBC 쏴리 질러!!!
블락비의 비범이 군필돌이 되어 최요비 공방을 찾았다!
요리는 못해도 열정만큼은 특급인 비범과
한식부터 퓨전 한식까지 못하는 게 없는 박은영 셰프 만남♥
먹기 시작하면 젓가락질을 멈출 수 없는 오늘의 요리는?
꼬들꼬들한 라면과 불 향 가득한 짬뽕의 만남!
속이 확 풀리는 짬뽕라면♥
블락비 비범도 반한 오늘의 요리!
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[짬뽕라면 레시피]
1. 새송이버섯(20g), 표고버섯(30g), 청경채(50g) 먹기 좋게 썰기
2. 오징어(100g) 껍질 안쪽에 칼집 넣기
3. 끓는 물에 라면 사리(1개) 넣어 삶은 뒤 찬물에 헹구기
4. 웍에 식용유(1큰술) 두르고 돼지고기(30g) 볶기
5. 대파(10g), 다진 마늘(1큰술), 간장 (1/2큰술), 맛술(1큰술) 넣은 뒤 새송이버섯, 양파(30g), 표고버섯, 청경채, 오징어, 새우(2마리) 넣어 볶기
6. 고춧가루(1/2큰술), 분말수프(1/2큰술) 넣은 뒤 면수(적당량) 넣어 끓이기
7. 물(500ml) 나눠 넣어 가며 끓이기
8. 굴소스(1큰술), 소금(약간), 후춧가루(약간) 넣어 간 맞추기
9. 끓는 물에 삶은 라면 넣어 데우기
10. 그릇에 라면 담은 뒤 짬뽕 국물 끼얹기
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Block B B-Bomb X Park Eunyoung chef’s “jjamppong ramyun” with a smoky flavor
“My week reduced to 6 days… because we lost “Thursday” by craning out our “thu-roat” out waiting for B-Bomb’s return”
BBC, who craned their throat while waiting for B-Bomb, make some noise!!!
Block B’s B-Bomb came to the Best Cooking Secrets Studio after finishing his military service!
B-Bomb, who can’t cook but is passionate, met chef Park Eunyoung, who is an all-rounder from traditional to fusion Korean cuisine ♥
Today’s dish that you can’t stop your chopsticks once you start eating?
Firm ramyun smoky jjamppong have met!
A refreshing jjamppong ramyun♥
Even Block B’s B-Bomb fell for today’s dish!
If you want to learn how to make jjamppong ramyun, please like and subscribe!
[Jjamppong ramyun recipe]
1. Cut king oyster mushroom (20g), shiitake mushroom (30g), bok choy (50g) in fine size
2. Score inside of the squid skin (100g)
3. Cook one ramyun noodle in boiling water and then rinse it with cold water
4. Put cooking oil (1 tbsp) in a wok and stir-fry pork (30g)
5. Put green onion (10g), minced garlic (1 tbsp), soy sauce (1/2 tbsp), cooking wine (1 tbsp), and then add king oyster mushroom, onion (30g), shiitake mushroom, bok choy, squid, shrimp (2) and stir-fry together
6. Put red chili pepper powder (1/2 tbsp), soup base (1/2 tbsp), and add noodle water (suitable amount) to boil
7. Pour water (500g) little by little to boil
8. Add oyster sauce (1 tbsp), some salt, and some pepper to season
9. Soak the cooked ramyun into boiling water to warm it up
10. Put the ramyun in a bowl and pour the jjamppong soup
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